2013.05.27.
16:28

Írta: Tim33

Rugalmas irodamegoldások - napjaink új trendje

Iroda- és munkahelymegoldást szolgáltató cégek, melyek „Business Center”- ként váltak közismerté, növekvő keresletnek örülhetnek.   


Új cég alapításán gondolkodik, vagy már meglévő cége modernebb strukturálásra érett? Egyéni igénynek megfelelően, meghatározott időre bérelhető irodák, valamint a virtuális irodamegoldások nemcsak üzleti rugalmasságot biztosítnak, hanem hozzájárulnak cége arculatának kialakulásához.

Világszerte több mint ezer lukratív székhelyen kínálnak kiemelkedő színvonalú szolgáltatók optimális környezetben fekvő, rugalmas irodamegoldásokat. Egy gazdaságilag fejlett régióban feltüntetett üzleti cím, mint például Budapesten, üzletileg előnyös referenciát jelent. A virtuális iroda által biztosított üzleti címek neves helységekhez kötődnek. Így anélkül, hogy ténylegesen beköltözne az irodába, cége imidzsét kedvezően befolyásolhatja. A virtuális irodaszolgáltatás a valós üzleti címen kívül számos adminisztratív feladat megoldását foglalja magába: kezeli beérkező postáját és hívásait, valamint online üzeneteit, hangpostát alkalmaz, saját üzleti telefonszámot garantál, stb.  

A rugalmas irodamegoldások az ügyfél igényeinek megfelelően testre szabhatók. A legkülönbözőbb nagyságban, kívánság szerint, meghatározott időre, tehát napokra, hetekre vagy hónapokra bérelhetők. Ennek köszönhetően minimalizálhatja költségeit. Mindamellett nem kötelezi el magát a hosszú távú bérleti szerződéssel járó fix- és mellékköltségekre. Csak a valóban szükséges irodahelyiség és a ténylegesen igénybevett időért kell fizetnie.

A leírt rugalmas irodamegoldásokkal az individuális berendezés és konstrukció révén egy teljesen innovatív munkahely világa teremthető meg. Üzleti célból utazó ügyfelek számára ez a munkahelyi megoldás a maximális flexibilitást garantálja. Mivel nem szükséges az irodák nyitvatartási ideje után igazodni, üzleti tevékenységeiket időtől kötetlenül folytathatják, egyszerűbben alkalmazkodva ügyfeleik munkaidejéhez.

A projekt nagyságától függően bővítheti a bérelt irodahelyiségét, vagy további irodát is hozzábérelhet. De ugyanúgy a fölöslegessé vált irodahelyiséget rövid időn belül lemondhatja. A virtuális irodai szolgáltatások igénybevételével a költségek alacsonyan tarthatóak: a személyzeti költségek, valamint a nélkülözhetetlen munkahelyi megoldáshoz szükséges kiadások csökkenthetőek.

A fenti érveket összefoglalva, minden kétséget kizáróan kifizetődő a rugalmas kiadó iroda vagy a virtuális iroda mellett dönteni. Ha tekintetbe vesszük, hogy a rugalmas irodamegoldások alkalmazásával nagyobb szabadságot élvezhet a privátéletben, mindenképp érdemes elgondolkodni a modern idők munkahelyi megoldásain.  

Kép forrás: Regus Üzleti központ

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeres-uzlet-kezdoknek.blog.hu/api/trackback/id/tr905320686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása